foto

David Katznelson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Hjertestart
2015 A Song for Jenny (TV film)
2014 Anomálie
2013 In Fear
2010 Drž mě pevně
2009 Boy Called Dad, A
2008 Bázlivé srdce
Smutky slečny Austenové (TV film)
2007 Miss Marie Lloyd (TV film)
Trial of Tony Blair, The (TV film)
2006 Almost Adult
Lekce řízení
Shoot the Messenger
2005 Královnina sestra (TV film)
2004 Patříme k sobě (TV film)
Sex & Lies (TV film)
Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy (TV film)
2003 Pleasureland (TV film)
2001 My Friend Soweto
Silent Grace

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Human Is (E06)
2016 11.22.63 (TV seriál)
The Kill Floor (E02)
The Rabbit Hole (E01)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Cesta vzhůru (S03E06)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Episode #1.7 (S01E07)
Episode #1.6 (S01E06)
Episode #1.5 (S01E05)
další epizody (5)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2003 Girls in Love (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vesnice na konci světa

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 Vesnice na konci světa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace