foto

David Renwick

  • nar. 4.9.1957 (60 let)
    Luton, Bedfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Best of the Two Ronnies: Volume 2, The
2002 Best of the Two Ronnies, The
1990 Wilt
1988 Bláznivá apokalypsa

TV seriály

2005 Love Soup (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Tragédie v Marsdonu (S03E06)
Vosí hnízdo (S03E05)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Tajemné zmizení pana Davenheima (S02E05)
Ztracený důl (S02E03)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)
Slinger's Day (TV seriál)
1985 Assaulted Nuts (TV seriál)
1983 Steam Video Company, The (TV seriál)
1982 There's a Lot of It About (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1979 End of Part One (TV seriál)
Žádné zprávy v devět (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)

TV pořady

1971 Two Ronnies, The (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2000 I Don't Believe It! The One Foot in the Grave Story (TV film)
1999 Two Ronnies Night (TV film)

TV seriály

2005 Love Soup (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)
2007 Comedy Map of Britain, The (TV seriál)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
Imagine (TV seriál)
2001 Sketch Show Story, The (TV seriál)

TV pořady

2004 Bob Monkhouse: A BAFTA Tribute (TV pořad)
Britain's Best Sitcom (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Jonathan Creek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace