foto

David Renwick

  • nar. 4.9.1957 (62 let)
    Luton, Bedfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Best of the Two Ronnies: Volume 2, The
2002 Best of the Two Ronnies, The
1989 Wilt
1986 Bláznivá apokalypsa

TV seriály

2005 Love Soup (TV seriál)
2000 One Foot in the Grave (TV seriál)
Things Aren't Simple Any More (S06E06)
The Dawn of Man (S06E05)
Threatening Weather (S06E04)
další epizody (6)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1995 One Foot in the Grave (TV seriál)
The Exterminating Angel (S05E06)
Hole in the Sky (S05E05)
Rearranging the Dust (S05E04)
další epizody (6)
1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
Secret of the Seven Sorcerers (S04E06)
The Trial (S04E05)
Warm Champagne (S04E04)
další epizody (6)
1992 One Foot in the Grave (TV seriál)
The Worst Horror of All (S03E06)
Beware the Trickster on the Roof (S03E05)
The Beast in the Cage (S03E04)
další epizody (6)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Tragédie v Marsdonu (S03E06)
Vosí hnízdo (S03E05)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
Timeless Time (S02E06)
Love and Death (S02E05)
Who Will Buy? (S02E04)
další epizody (12)
Hercule Poirot (TV seriál)
Tajemné zmizení pana Davenheima (S02E05)
Ztracený důl (S02E03)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)
Slinger's Day (TV seriál)
1985 Assaulted Nuts (TV seriál)
1983 Steam Video Company, The (TV seriál)
1982 There's a Lot of It About (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1979 End of Part One (TV seriál)
Žádné zprávy v devět (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2000 I Don't Believe It! The One Foot in the Grave Story (TV film)
1999 Two Ronnies Night (TV film)

TV seriály

2005 Love Soup (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)
2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
Imagine (TV seriál)
2001 The Sketch Show Story (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Jonathan Creek (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Host

TV pořady

2004 Bob Monkhouse: A BAFTA Tribute (TV pořad)
Britain's Best Sitcom (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky