foto

Anthony Bate

  • nar. 31.8.1927
    Stourbridge, Worcestershire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.6.2012 (84 let)
    Newport, Isle of Wight, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Nikde v Africe
V pohodě
1997 Mrtvá a živá (TV film)
1995 Hlavní podezřelý: Kruh přátel (TV film)
1991 Eminent Domain
1989 Countdown to War (TV film)
1984 Pozdravuj na Broad Street
1983 Nelly's Version (TV film)
1982 A Woman Called Golda (TV film)
1980 'Tis Pity She's a Whore (TV film)
1978 Englishman's Castle, An (TV film)
1977 Philby, Burgess and Maclean (TV film)
1973 Heil Caesar! (TV film)
1965 Act of Murder
1964 Stopover Forever
1963 The Set Up
1962 A Prize of Arms
1961 Dentist on the Job
Payroll
1960 Big Day, The
Dentist in the Chair
1959 Desert Mice
1957 High Tide at Noon

TV seriály

2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zahrada smrti (S04E01)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Ztracený důl (S02E03)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
1981 Fanny by Gaslight (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
1979 Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1978 Scorpion Tales (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
Murder (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 Fathers and Sons (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Shadows of Fear (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
Les Misérables (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
1966 The Idiot (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Případy komisaře Gideona (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 All Aboard (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
1957 White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2000 History of Britain, A (TV seriál)
1968 Scene (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace