foto

Timo Toikka

  • nar. 8.11.1959
    Somero, Finsko
  • zem. 3.12.2002 (43 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Tuhlaajapoika
1991 Punainen huone
Syysmuutto (TV film)
1990 1943 elokuu (TV film)
Täysin syytön (TV film)
1988 Ariel
1986 Kuningas lähtee Ranskaan
1984 Kuulustelu (TV film)
1983 Kadotettu paratiisi (TV film)
Sadetanssi (studentský film)
1981 Aikalisä (TV film)
Kiljusen herrasväki
1980 Matkalla (studentský film)

TV seriály

1996 Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Kaksoishäät (E08)
Hyksistä päivää (E04)
Eläintä pelissä (E03)
další epizody (5)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Sankari (E03)
1990 Lentsu (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
I-osa (E01)
1982 Klaustrofobia (TV seriál)

Dokumentární

1984 Peltiaurinko (studentský film)

Host

TV pořady

1984 Take It Easy, Pekka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace