foto

Markku Maalismaa

  • nar. 6.4.1955 (64 let)
    Yli-Ii, Finsko

Herecká filmografie

Filmy

2017 Linnan juhlat (TV film)
2016 Důl
Květy zla
2014 Luolasto (divadelní záznam)
2012 Jussi Vares: Město vrahů
2011 August
2009 Tuntematon sotilas (TV film)
Výslech
2006 Bodomin legenda (TV film)
Linnut (TV film)
Metsänpoika

Galerie (13)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace