foto

Jan Blomberg

  • nar. 6.10.1934
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 8.5.1997 (62 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Ett sorts Hades (TV film)
1993 Drömkåken
1991 T. Sventon och fallet Isabella
1989 Cesta do Melonie
1983 P & B
1981 Fänrik Ståls sägner (TV film)
1973 Stenansiktet
1970 Rötmånad
1964 491
A co všechny ty ženy

TV seriály

1970 Röda rummet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky