foto

Siru Jokela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2014 Hyväntekijä (TV film)
1992 Hamlet (TV film)
1988 Murhakopla (TV film)

TV seriály

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Lähimmäisenrakkaus (E03)
Vanhempainrakkaus (E02)
Seksuaalinen rakkaus (E01)
2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Tellus (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2005 Alright? Alright! (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1992 Tapulikylä (TV seriál)

TV pořady

1981 Hukkaputki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace