foto

James Saxon

  • nar. 6.4.1954
    Swindon, Wiltshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.7.2003 (49 let)
    Chichester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Dr. Jekyll & Mr. Hyde (TV film)
2000 Princ a chuďas (TV film)
1998 Bídníci
1996 Kapitán Poldark (TV film)
1995 England, My England
1994 Sharpova čest (TV film)
1991 Jezdci časem (TV film)
Smack and Thistle (TV film)
1988 Twelfth Night, or What You Will (TV film)
1987 Modlitba za umírající
1986 Biggles
London's Burning: The Movie (TV film)
1985 Family Ties Vacation (TV film)
1981 The Nesting

TV seriály

1998 In the Red (TV seriál)
1997 Chalk (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Fatal Caper (S07E01)
1995 McCallum (TV seriál)
1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Haggard (TV seriál)
Medics (TV seriál)
Spatz (TV seriál)
T-Bag and the Pearls of Wisdom (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Ztracený důl (S02E03)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Brush Strokes (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
1982 We'll Meet Again (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky