foto

Sara Paavolainen

  • nar. 4.8.1959 (61 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fingerpori
2018 Kääntöpiste
2014 Uprchlíci
2010 Pikkuveli (TV film)
Täällä Pohjantähden alla II
Špatná rodina
2009 Levoton rauha (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
2008 8 päivää ensi-iltaan
Rozkaz
2007 Práce pro chlapa
Černý led
2005 Varpuset (TV film)
2003 Broidit
1997 Palkkasoturi
Viisi tytärtäni (TV film)
1994 Marja (TV film)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
1992 Kaupunkikomedia (TV film)
1985 Tähti sumussa (TV film)
1984 Sista leken
1982 Jousiampuja
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)

TV seriály

2021 Pahan väri (TV seriál)
2020 Peacemaker (TV seriál)
Olemme kaikki syyllisiä (E07)
Neuvottelu (E06)
Varastetut aseet (E05)
2019 Sorjonen (TV seriál)
Dáma v zrcadle (část druhá) (S03E08)
Dáma v zrcadle (část první) (S03E07)
2018 Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hyväntahtoinen aurinko (E05)
Tavallisen suruton poika (E04)
2017 Konttori (TV seriál)
Seksuaalista häirintää (S02E03)
2015 Roba (TV seriál)
Tuoretta verta (S02E03)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Kotitehtäviä (E09)
Kenen lauluja, kenen leipää? (E06)
další epizody (8)
2009 Jälkilämpö (TV seriál)
2008 Tukka Auki (TV seriál)
Irtiotto (E12)
Sukulaissuhteita (E11)
Tyhjiössä (E10)
další epizody (10)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Luistelua (E11)
Syväsukellusta (E08)
Punahilkka (TV seriál)
2005 Presidentit (TV seriál)
Uhrattu presidentti (E05)
Neljä laukausta (E01)
2003 Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
další epizody (8)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1997 Ota ja omista (TV seriál)
Seksiä (E23)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
1995 Onnea vai menestystä (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
1990 Huojuva talo (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Jääkaapissa on ruokaa, nähdään illalla, hei (TV seriál)
Tabu (TV seriál)
1982 Doba železná (TV seriál)
Pitkä talvi (E04)
Kultanainen (E01)

Dokumentární

2005 Porträttet: Asko Sarkola - skådespelare och teaterchef (TV film)
1994 Ailan aika
1982 Rauta-ajan raportti (TV film)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2011 Vaalit 2011 (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2005 Taiteilijaelämää (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky