foto

Lannick Gautry

  • nar. 3.3.1976 (44 let)
    Saint-Germain-en-Laye, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bronx
2018 Coup de Foudre sur un Air de Noël (TV film)
2016 Meurtres à Dunkerque (TV film)
2015 Rodinné vinařství
Úplně poprvé
2014 Chůvička
Frantíci
La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
2013 Na stopě zločinu (TV film)
Zlatá klícka
2012 Comme des frères
Moi à ton âge (TV film)
Nom de code: Rose (TV film)
Plan de table
2011 Halal police d'État
Insoupçonnable (TV film)
Kënu
Longue peine (TV film)
Radostná událost
V kůži třicítky (TV film)
Violence elle seule
2009 Celle que j'aime
Juste un peu d'@mour (TV film)
Obsession(s) (TV film)
Okrsek 13: Ultimátum
Tellement proches
Ztraceni v lásce
2007 Hellphone
Tajný ctitel (TV film)
2006 Nos jours heureux
2005 Brice de Nice
Erasmus 2

TV seriály

2020 Peur sur le lac (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Les Ombres Rouges (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Noces Rouges (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Le Tueur du lac (TV seriál)
2016 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Catharsis (S01E08)
La Proie (S01E07)
L'Epreuve du feu (S01E06)
další epizody (8)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Une souris et des hommes (S08E05)
2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Workingirls (TV seriál)
Restore Hope (S03E10)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Chaos dans le vin noir (S04E03)
2013 Workingirls (TV seriál)
La Tour infernale (S02E12)
Lipdub (S02E11)
L'âge de raison (S02E10)
další epizody (10)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
Jeu de dames (TV seriál)
2010 Maison close (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2009 Les Invincibles (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Dernier acte (S04E07)
2007 Pátrací oddělení (TV seriál)
Vents contraires (S02E07)
2006 David Nolande (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky