foto

Charles Baker

  • nar. 27.2.1971 (47 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alterscape
You Can't Win
2017 August Falls
Magic ‘85
2016 Do neznáma
Kreep
Neon Demon
2015 Eleven Eleven
Fuckkkyouuu
2014 Flutter
2013 Ain't Them Bodies Saints
2012 K zázraku
2011 Fright Flick
Knife
2010 Temple Grandinová (TV film)
Trigun: Rachot v Badlands
2009 Shroud
2008 Pod kůží
2007 Bakuretsu tenshi: Infinity
Kráčející skála 2: Odplata
One Piece: Episode of Alabaster – Sabaku no ódžo to kaizokutači
Prison Break: The Road to Freedom (TV film)
2006 Fat Girls
2005 Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2017 Training Day (TV seriál)
Zlomové linie (E06)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Muži zákona (S01E11)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Fugitive Pt. 2 (S04E12)
The Fugitive Pt. 1 (S04E11)
Černá listina (TV seriál)
Requiem (S04E17)
Grimm (TV seriál)
Snídaně do postele (S06E06)
2016 Colony (TV seriál)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bouchačky kam se podíváš (S01E09)
Malý svědek (S01E08)
Novej parťák (S01E01)
The Crossroads of History (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Vina (S05E12)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
What Puts You on That Ledge (S02E16)
2014 Married (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
Blunt the Edge (S01E10)
Family Matters (S01E09)
Win Some, Lose Some (S01E08)
další epizody (6)
Černá listina (TV seriál)
The Good Samaritan (No. 106) (S01E11)
2013 Černá listina (TV seriál)
Gina Zanetakos (No. 152) (S01E06)
The Courier (No. 85) (S01E05)
Pilot (S01E01)
Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Krvavé peníze (S05E09)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Rizikový příplatek (S05E03)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Krátká osmatřicítka (S04E02)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Městečko Abiquiu (S03E11)
Kafkárna (S03E09)
Vidím tě (S03E08)
další epizody (5)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Mezi nebem a zemí (S02E11)
Černá a modrá (S02E07)
Schovávaná (S02E06)
další epizody (4)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Prázdné ruce (S01E06)
Muž s rakovinou (S01E04)
2007 El Cazador de la bruja (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Inspector Mom (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Štvanice (S02E01)
2004 Sunabózu (TV seriál)
2003 Ginga tecudó monogatari (TV seriál)

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace