foto

Charles Baker

  • nar. 27.2.1971 (49 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 You Can't Win
2019 El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta
2018 Alterscape
Eleven Eleven
First Person
2017 August Falls
Magic ‘85
2016 Do neznáma
Kreep
Neon Demon
2015 Fuckkkyouuu
2014 Flutter
2013 Ain't Them Bodies Saints
2012 K zázraku
2011 Fright Flick
Knife
2010 Temple Grandinová (TV film)
Trigun: Rachot v Badlands
2009 Shroud
2008 Pod kůží
2007 Bakuretsu tenshi: Infinity
Kráčející skála 2: Odplata
One Piece: Episode of Alabaster – Sabaku no ódžo to kaizokutači
Prison Break: The Road to Freedom (TV film)
2006 Fat Girls
2005 Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)

TV seriály

2020 Perry Mason (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
All Rise (TV seriál)
What the Constitution Greens to Me (E12)
2019 Zelenáč (TV seriál)
Homefront (S01E18)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2017 Training Day (TV seriál)
Zlomové linie (E06)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Muži zákona (S01E11)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Fugitive Pt. 2 (S04E12)
The Fugitive Pt. 1 (S04E11)
Černá listina (TV seriál)
Requiem (S04E17)
Grimm (TV seriál)
Snídaně do postele (S06E06)
2016 Colony (TV seriál)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bouchačky kam se podíváš (S01E09)
Malý svědek (S01E08)
Novej parťák (S01E01)
The Crossroads of History (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Vina (S05E12)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
What Puts You on That Ledge (S02E16)
2014 Married (TV seriál)
Waffles & Pizza (S01E07)
Murder in the First (TV seriál)
Blunt the Edge (S01E10)
Family Matters (S01E09)
Win Some, Lose Some (S01E08)
další epizody (6)
Černá listina (TV seriál)
Milosrdný Samaritán (č. 106) (S01E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na dohodu (S15E09)
2013 Černá listina (TV seriál)
Gina Zanetakos (č. 152) (S01E06)
Kurýr (č. 85) (S01E05)
Pilotní díl (S01E01)
Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Krvavé peníze (S05E09)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Rizikový příplatek (S05E03)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Revolver osmatřicítka (S04E02)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Pharmacy Double/Bullet Train (E01)
Polda a polda (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Father Goes West (S03E01)
Perníkový táta (TV seriál)
Městečko Abiquiu (S03E11)
Kafkárna (S03E09)
Vidím tě (S03E08)
další epizody (5)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Mezi nebem a zemí (S02E11)
Černá a modrá (S02E07)
Schovávaná (S02E06)
další epizody (4)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Prázdné ruce (S01E06)
Muž s rakovinou (S01E04)
2007 El Cazador de la bruja (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Inspector Mom (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Štvanice (S02E01)
2004 Sunabózu (TV seriál)
2003 Ginga tecudó monogatari (TV seriál)

Dokumentární

2019 Cesta k El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta (TV film)

Host

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky