foto

Al Madrigal

  • nar. 4.7.1971 (48 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cesta zpátky
Morbius
2018 Night School
2017 Dámská jízda
Událost velkolepých rozměrů
2016 Komik Henry
2009 Lži a iluze
2008 Buddy 'n' Andy
2007 Totally Baked: A Pot-U-Mentary

TV seriály

2018 Single Parents (TV seriál)
Politician, Freemason, Scientist, Humorist and Diplomat, Ben Franklin (S01E05)
K smrti trapný (TV seriál)
Lines Crossed (S02E10)
Deathbed Confessions (S02E09)
Now You See Me, Now You Don't (S02E08)
další epizody (9)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
Lingchi (S01E09)
The Unbelievable Power of Believing (S01E08)
další epizody (10)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
Week in Review (S02E18)
2015 About a Boy (TV seriál)
About a Love in the Air (S02E20)
About a Self Defense (S02E19)
About Another Boy (S02E18)
další epizody (12)
2014 About a Boy (TV seriál)
About a Christmas Card (S02E08)
About a Duck (S02E07)
About a Balcony (S02E06)
další epizody (21)
Americký táta (TV seriál)
Big Stan on Campus (S12E04)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
2010 Pretend Time (TV seriál)
2009 Los Foley Guys (TV seriál)
Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Fixes Allison's Garbage Disposal (S01E20)
Gary and His Half Brother (S01E19)
Gary and the Trophy (S01E18)
další epizody (9)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Toughens Up Tom (S01E11)
Gary Goes First (S01E10)
Gary and Allison's Restaurant (S01E07)
další epizody (8)
Welcome to the Captain (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
I Almost Drowned in a Chocolate Fountain (S01E03)
Very Funny Show, The (TV seriál)
2006 Happy Hour (TV seriál)
2004 Shorties Watchin' Shorties (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Al Madrigal: Shrimpin' Ain't Easy (TV pořad)
2013 Al Madrigal: Why Is the Rabbit Crying? (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
New York Stand-Up Show (TV pořad)
2009 Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Ortegas, The (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2017 Al Madrigal: Shrimpin' Ain't Easy (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky