foto

Mikko Hänninen

  • nar. 28.8.1952 (66 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Game Over
1995 Kivenpyörittäjän kylä
Potti (TV film)
1993 Tuliainen
1992 Kaupunkikomedia (TV film)
Mestari
1991 Muuttolinnun aika
Tuuli leppeä lounaasta (TV film)
1986 Maailman paras (TV film)
Näkemiin, hyvästi
1984 Hengenmies (TV film)
Uppotukki (TV film)
1983 Köyhyydestä kurjuuteen (TV film)
1982 Toto
1981 Kerran kesällä (TV film)

TV seriály

2009 Jälkilämpö (TV seriál)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
Täysin työkykyinen (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
1995 Onnea vai menestystä (TV seriál)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
II-osa (E02)
I-osa (E01)
Painajainen (TV seriál)
1986 Rivitaloelämää (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace