foto

Vincent Wong

  • nar. 4.2.1928
    Jamajka
  • zem. 13.3.2015 (87 let)
    Camberwell, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Batman začíná
2003 Zabiják
2002 Dnes neumírej
2001 Polibek draka
1997 Supply & Demand (TV film)
1994 Běsnící spravedlnost (TV film)
Summer Day's Dream, A (TV film)
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1992 Unnatural Pursuits
1989 Batman
1987 Tři stupně horka
1986 Malý krámek hrůz
1982 Pink Floyd: The Wall
Privates on Parade
1980 Silver Dream Racer
1978 Zloděj z Bagdádu (TV film)
1976 Journey Through the Black Sun (TV film)
1961 The Terror of the Tongs
1958 The Inn of the Sixth Happiness

TV seriály

2004 Ministry of Mayhem (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
1997 Captain Butler (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Ztracený důl (S02E03)
1988 Panský dům (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
1984 Duty Free (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Profesionálové (TV seriál)
V záhrobí (S05E05)
1981 Chinese Detective, The (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Úklid (S04E06)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
1976 Orde Wingate (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1970 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
How to Recognise Different Parts of the Body (S02E09)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)

Dokumentární

2006 First Emperor, The (TV film)

TV pořady

1971 Two Ronnies, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace