foto

Olga Dibceva

  • nar. 25.6.1986 (32 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Humorista
Ljubovnicy
2018 Těň sovy
2017 Vezučij slučaj!
2011 Boj s těňju 3: Poslednij raund
2010 Ment v zakoně 2: Černyj intěrnacional (TV film)
2009 Privet, kinder!

TV seriály

2019 Sezon dožděj (TV seriál)
2018 Iščejka 2 (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2015 Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (11)
2014 Minus odin (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Bescennaja ljubov (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
Vsjo dělo v dome (S02E02)
Ona vernulas... (S02E01)
2011 Igra (TV seriál)
Pat (S01E16)
Ljuba. Ljubov (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Flešmob (S01E19)
Svaděbnyj děmarš (S01E18)
další epizody (20)
2010 Kak ja vstretil vašu mamu (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
2008 Univer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace