foto

Jukka Hirvikangas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1992 Shit Happens

Dokumentární

2001 Miinavaara!

Herecká filmografie

Filmy

1992 Shit Happens
Tuhlaajapoika
1985 Pimeys odottaa
Uuno Epsanjassa
1983 Nuorison 1980-luku (TV film)
1980 Matkalla (studentský film)

Dokumentární

1985 Kilpatanssi (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace