foto

Fumino Kimura

  • nar. 19.10.1987 (29 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hitsuji no Ki
Itó-kun A to E
2017 Cuioku
Hibana
2016 Jyujika
Ranmaru Kami no Shita wo Motsu Otoko
Scanner: Kioku no Kakera wo Yomu Otoko
2015 Inišiéšon rabu
Kučibiru ni uta o
Pisu Obu Keiku
2014 Chiisai Ouchi
Kuroi Fukuin (TV film)
Naze Shojowa Yukai Sa Renakereba Naranakatta no Ka? (TV film)
Nišino Jukihiko no koi to bóken
Taiyou no Suwaru Bashiyo
2013 Bokutachi no koukan nikki
Hasegawa Machiko Monogatari (TV film)
Jôkyô monogatari
Kyo no Hi wa Sayonara (TV film)
Subete wa kimi ni aeta kara
Tokeiya no Musume (TV film)
2012 Akujotachi no Mesu 2 (TV film)
Kjó, koi o hadžimemasu
Potechi
2011 Akujotachi no Mesu (TV film)
Gokudô meshi
Honto ni Atta Kowai Hanashi 2011 (TV film)
Paradaisu kisu
Run 60
2008 Tókjó daikúšú (TV film)
2003 Hontou ni Atta Kowai Hanashi 2003 (TV film)

TV seriály

2018 99.9.: Keidži senmon bengoši - Season II (TV seriál)
2017 A LIFE: kanašiki hito (TV seriál)
Boku, unmei no hito desu (TV seriál)
Itó-kun A to E (TV seriál)
2016 Kami no Shita wo Motsu Otoko (TV seriál)
Seirei no Moribito (TV seriál)
Suišó no kodó: sacudžin bunsekihan (TV seriál)
2015 Ishi no Mayu (TV seriál)
Maza Gemu - Kanojo tachi no Kaikyuu - (TV seriál)
Sairen (TV seriál)
Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Ashita, Mama ga Inai (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
Henšin intabjuá no jú'ucu (TV seriál)
Kumo no Kaidan (TV seriál)
Sodom no Ringo (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
Doroctor (TV seriál)
Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Osozaki no Himawari ~Boku no Jinsei, Renewal~ (TV seriál)
RUN60 (TV seriál)
2011 Mitsu no aji (TV seriál)
2010 Nacu no koi wa nidžiiro ni kagajaku (TV seriál)
Perfect Report (TV seriál)
2008 Dandan (TV seriál)

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace