foto

Fumino Kimura

  • nar. 19.10.1987 (30 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Itó-kun A to E
2017 Cuioku
Hibana
Hicudži no ki
2016 Džúdžika
Ranmaru: Kami no šita o mocu otoko
Scanner: Kioku no Kakera wo Yomu Otoko
2015 Inišiéšon rabu
Kučibiru ni uta o
Piece of Cake
2014 Čiisai O'uči
Kuroi Fukuin (TV film)
Naze Shojowa Yukai Sa Renakereba Naranakatta no Ka? (TV film)
Nišino Jukihiko no koi to bóken
Taijó no suwaru bašo
2013 Bokutači no kókan nikki
Hasegawa Machiko Monogatari (TV film)
Jôkyô monogatari
Kyo no Hi wa Sayonara (TV film)
Subete wa kimi ni aeta kara
Tokeiya no Musume (TV film)
2012 Akujotachi no Mesu 2 (TV film)
Kjó, koi o hadžimemasu
Poteči
2011 Akujotachi no Mesu (TV film)
Gokudô meshi
Honto ni Atta Kowai Hanashi 2011 (TV film)
Paradaisu kisu
Run 60
2008 Tókjó daikúšú (TV film)
2003 Hontou ni Atta Kowai Hanashi 2003 (TV film)

TV seriály

2018 99.9.: Keidži senmon bengoši - Season II (TV seriál)
2017 A LIFE: kanašiki hito (TV seriál)
Boku, unmei no hito desu (TV seriál)
Itó-kun A to E (TV seriál)
2016 Kami no šita o mocu otoko (TV seriál)
Seirei no Moribito (TV seriál)
Suišó no kodó: sacudžin bunsekihan (TV seriál)
2015 Iši no maju (TV seriál)
Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
Sairen (TV seriál)
Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Ashita, Mama ga Inai (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
Henšin intabjuá no jú'ucu (TV seriál)
Kumo no Kaidan (TV seriál)
Sodom no Ringo (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
Doroctor (TV seriál)
Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Osozaki no Himawari ~Boku no Jinsei, Renewal~ (TV seriál)
RUN60 (TV seriál)
2011 Micu no adži (TV seriál)
2010 Nacu no koi wa nidžiiro ni kagajaku (TV seriál)
Perfect Report (TV seriál)
2008 Dandan (TV seriál)

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace