foto

François Berland

  • nar. 10.4.1958 (61 let)
    Dijon, Côte-d'Or, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La cravate et le mur
2012 Crawl
Zavražděná (TV film)
2011 Changer la vie! (TV film)
Marthe Richard (TV film)
Ministr
2010 Le Grand ménage (TV film)
2009 Coco
Entre deux eaux (TV film)
Královna a kardinál (TV film)
Louis XV, le soleil noir (TV film)
2008 Domácnost naruby
Sans arme, ni haine, ni violence
2007 La Vie sera Belle (TV film)
2005 Capitaines des ténèbres (TV film)
Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
Jak sbalit super kost
Nègre de Molière, Le (TV film)
2004 Agenti nula nula
2003 Chouchou - miláček Paříže
Co vtip, to mrtvola
Supernova [Expérience #1]
Toutes les filles sont folles
2001 Gregoir Moulin proti lidskosti
Je peux dire une connerie?
Kolo Ghislaina Lamberta
2000 Granturismo
Jeanne, Marie et les autres (TV film)
Stardom
1999 Complices, Les (TV film)
Gang des TV, Le
Maison de famille (TV film)
1998 Un mois de réflexion (TV film)
1997 Un homme digne de confiance (TV film)
Voisine, La (TV film)
1996 C4
Marché du sport, Le (TV film)
1995 J'aime beaucoup ce que vous faites
1994 Manivelle
1993 Tronc, Le
1992 Blanc d'ébène
Queue de poisson
1990 Il gèle en enfer
1989 Romuald et Juliette
1986 On a volé Charlie Spencer!
Tříkrálový koláč

TV seriály

2014 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
La Cuillère du diable (S02E04)
Otages (S02E03)
La Guerre des nerfs (S02E02)
další epizody (4)
2013 Détectives (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Procès (S07E05)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2005 Prune Becker (TV seriál)
Rose a Val (TV seriál)
2004 Clara et associés (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Soupçons (S04E05)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
1997 Carnets de monsieur Manatane, Les (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Quatre pour un loyer (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
1990 Constance et Vicky (TV seriál)
1989 Condorcet (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)

Dokumentární

2009 L'Affaire Courjault (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace