foto

Georges Neri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Crime dans les Alpilles (TV film)
2016 Meurtres à La Ciotat (TV film)
2013 Fanny
La vallée des mensonges (TV film)
2011 La Grève des femmes (TV film)
2010 Un balcon sur la mer
2008 Drôle de Noël! (TV film)
Elles et moi (TV film)
2007 Dokážu tvou nevinu (TV film)
2005 Mes deux maris (TV film)
Un coin d'Azur (TV film)
2004 Filles du calendrier sur scène, Les (TV film)
Smrtící řasa (TV film)
Vénus et Fleur
2003 Y aura pas école demain (TV film)
2002 Marche et rêve ! Les homards de l'utopie
2001 Bella ciao
Faute de grive
Permission moisson (TV film)
Tři králové
2000 Bandits d'amour
Comme un aimant
Deuxième quinzaine de juillet
Le Blanc et le rouge (TV film)
Nechte to na Lucii!
Photo de famille
1999 Le schpountz
Moje drahá polovička
Ritaliens, Les (TV film)
1998 Intime conviction (TV film)
Taxi
1997 Sinon, oui
1996 Hercule & Sherlock
Un amour impossible (TV film)
1995 Husar na střeše
Les sables mouvants
Lettre ouverte à Lili (TV film)
1994 Pas si grand que ça! (TV film)
1993 Le Paradis absolument (TV film)

TV seriály

2011 Week-end chez les Toquées (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Peste au paradis (S04E05)
2003 Le tuteur (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Double coeur (S08E03)
2002 Petit café (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
Fabio Montale (TV seriál)
Solea (E03)
Chourmo (E02)
Total Khéops (E01)
Láska a moře (TV seriál)
Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
2000 Le Grand Patron (TV seriál)
1999 Mélissol (TV seriál)
Severní vítr (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Condamné à vivre (S02E04)
D'origine inconnue (S02E03)
1995 L'avocate (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
1993 Rocca (TV seriál)
Zámek Oliviérů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky