foto

Beppe Chierici

  • nar. 20.4.1937 (82 let)
    Cuneo, Piedmont, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 My jsme věřili
2008 Odpouštím Ti (TV film)
2007 Nesahejte na sekeru (Vévodkyně z Langeais)
2006 Dovolená po francouzsku 3
Paid
2005 Tête haute, La (TV film)
2004 Ciao bambino
Méthode Bourchnikov, La
2003 Fruits mûrs (TV film)
Tout le monde rêve de voler (TV film)
Un bébé noir dans un couffin blanc (TV film)
2002 La cage
Pygmées de Carlo, Les (TV film)
2001 Bête sur la lune, Une (TV film)
Inconnue du Val-Perdu, L' (TV film)
2000 Arlésien, L' (TV film)
Merci pour le geste
Nag la bombe
Tobia al caffè
1999 Asterix a Obelix
Le monde à l'envers
1998 Femme de l'italien, La
Radostná událost (TV film)
Un flic presque parfait (TV film)
1997 Viens jouer dans la cour des grands (TV film)
1996 Anneaux de la gloire, Les (TV film)
Balade en ville (TV film)
Cri de la soie, Le
Méprise, La
1995 Les sables mouvants
Maria fille de Flandre (TV film)
1992 La corsa dell'innocente
1990 Avanti (TV film)
1989 La filière chinoise
1988 Chvíle lásky
Domani accadrà
Studentka
1987 Dlouhé stíny
Tout est dans la fin (TV film)
1986 Atto d'amore (TV film)
1985 Profesor
Žena snů
1981 Guérilléra, La

TV seriály

2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2007 La Commune (TV seriál)
2005 Nebbie e delitti (TV seriál)
2004 Frank Riva (TV seriál)
L'Homme traqué (S02E03)
L'Ange rouge (S02E02)
Les Loups (S02E01)
2003 Frank Riva (TV seriál)
La Croix étoilée (S01E02)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1996 Aventures Caraïbes (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Police des polices (TV seriál)
1993 Un commissario a Roma (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1990 Vagabond des mers, Le (TV seriál)
1989 Un privé au soleil (TV seriál)
1987 Bonjour maître (TV seriál)
Ostrov pokladů (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Tu crois pas si bien dire (E35)
1981 Lapo erzählt... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky