foto

Gloria Calderon Kellett

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 One Day at a Time (TV seriál)
Quinces (E13)
Hurricane Victor (E12)
Pride & Prejudice (E11)
další epizody (12)
2015 iZombie (TV seriál)
Virtual Reality Bites (S01E06)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Mixology (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jak jsem poznal všechny ostatní (S03E05)
A jdeme do finále (S02E20)
Poprvé v New Yorku (S02E12)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Virbl, prosím (S01E13)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Souboj (S01E08)
2004 Quintuplets (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Welcome Back, Blotter (S03E01)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
2013 Trophy Wife (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nevěsta (S05E23)
2000 Bostonská střední (TV seriál)

Dokumentární

2014 Stripped

TV pořady

2007 Red Eye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace