foto

Matti Seppänen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2012 Punainen nauha (TV film)
2010 Mobile Horror (TV film)
2001 Kolme valhetta (TV film)
1995 Aivan tavallinen pankkirosvo (TV film)
Syrjähyppyjä (TV film)
1993 Liituraita Leo
1986 Kuutamoprinssi (TV film)
1981 Rokki Diggari

TV seriály

2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)
Luottomies (TV seriál)
2014 Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (4)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Presidentit (TV seriál)
Toinen erä (E10)
2005 Presidentit (TV seriál)
"Ryssä tulee rajan yli" (E04)
Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2004 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2003 Vasikantanssi (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
1998 Vägsjälar (TV seriál)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
Helsingin yö, täältä tullaan! (E10)
další epizody (12)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Mikset sä soita? (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2018 Kotimaa Kosovo-Suomi
2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
Urheilu-Suomi (TV seriál)
2016 Futisvanhemmat (TV seriál)
Kylä (TV film)
Pravá tvář severské přírody (TV seriál)
2015 Jääkärit (TV film)
Sehän on Sibelius!
2014 Kuka kutsui Kokanderin (TV seriál)
Luurankokaappi (TV film)
Vaalirahoittaja (TV film)
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
Kaivos ja kunta (TV film)
Valtiopeli 1863 (TV film)
2012 Arvo (TV film)
Perintönä köyhyys (TV film)
2010 Kansallisaarre (TV seriál)
Kari Väänänen - kotona taas (TV film)
Naurun tasavalta (TV seriál)
Viidakko (TV film)
2009 Suomen historian myytit: Talvisota (TV film)
2008 Aksel Berg (TV film)
Kauppasotaa pinnan alla (TV film)
2003 Tosi tarina: Se on sitten Solmu (TV film)
2002 Suomalainen Juha (TV film)
1999 Père Lachaise - Seitsemän syytä käydä hautausmaalla (TV film)
1998 Jälkiä (TV film)
1996 Père Lachaise necropolis (TV film)
1986 Kerran vielä - Dingo (TV film)

TV pořady

2018 UMK18 (TV pořad)
2012 Velkavangit (TV pořad)
2010 Iiro irti (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)
1998 Studio Julmahuvi (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Koiravarkaat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace