foto

Matti Olavi Ranin

  • nar. 24.10.1952 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Eetu ja Konna
1983 Viikonloppuna vapaata (TV film)
Yöjalassa (TV film)
1982 Prinsessa Ruusunen (TV film)
1981 Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)

TV seriály

2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1985 Joulukalenteri (TV seriál)
Musta tuntuu (TV seriál)
1983 Naimisissa, naimisista, naimisiin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky