foto

Jesse Fryckman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2011 Ella & Aleksi
2010 Veijarit
1999 Zlatá horečka v Laponsku

TV seriály

2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace