foto

Sampo Sarkola

  • nar. 31.1.1978 (42 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rakkaudella, Matti
2017 Nekonečná cesta
Tanssi heikolla jäällä
2015 Královna Kristýna
Tajný spolek Polívkového města
2014 Den dödes bror (studentský film)
Kesäkaverit
2013 Apeiron
Co děláme pro lásku
Ti praví
Učedník
2012 Stalkkeri (TV film)
Týden ticha
2011 Eräänä sateisena iltana (TV film)
Hella W
Isän kuolema (TV film)
2010 Kazatel zla
Lumen Alla (studentský film)
Täällä Pohjantähden alla II
2009 Kohtaamisia
Mannen på gatan
2006 Transport (studentský film)
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
2004 Gourmet Club (TV film)
Impérium jazzu
Za nepřátelskou linií
2003 Ei siihen kuole
2001 Chodec (studentský film)

TV seriály

2020 Maskineriet (TV seriál)
Liksäcken (E04)
Levande död (E03)
Skyldig? (E02)
další epizody (4)
Peacemaker (TV seriál)
Rauhan hinta (E10)
Vuoret ovat ainoat ystävämme (E09)
Uusi aika (E08)
další epizody (10)
2019 Suden hetki (TV seriál)
Ainut pysyvä on muutos (E08)
SOS (E07)
Ihminen, joka ei tee virheitä, ei tee muutakaan (E06)
další epizody (8)
Ve stínu tajných služeb (TV seriál)
Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen (E10)
Paluu Porkkalaan (E09)
Poslední mise (E08)
další epizody (10)
Sorjonen (TV seriál)
Shakkitarina 1/2 (S03E09)
Ihmispeto 2/2 (S03E03)
Ihmispeto 1/2 (S03E02)
2018 Jägarna (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Onnela (TV seriál)
Marjaleena Kemppainen (S02E04)
Kotitöiden jako (S02E02)
Sorjonen (TV seriál)
Kolíbka (část druhá) (S02E06)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Lichterfest (E25)
2017 Onnela (TV seriál)
Koti slash villasukka (S01E04)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Sorjonen (TV seriál)
Závěrečné zúčtování (část druhá) (S01E11)
Závěrečné zúčtování (část první) (S01E10)
Vážky (část první) (S01E04)
Syke (TV seriál)
Vaarallinen potilas (S03E03)
2006 Presidentit (TV seriál)
Presidentti odottaa noutajaa (E06)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
další epizody (8)
1991 Tiina (TV seriál)
Episode 5 (E05)

Host

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2011 Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky