foto

Eero Ritala

  • nar. 30.11.1983 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Risto Räppääjä ja väärä Vincent
2019 Pikku juttu
Tottumiskysymys
2018 Autor neznámý
Supermorče
2017 Země vánočních zázraků
2015 Armi elää!
Häiriötekijä
2014 Kesäkaverit
Nahoru dolů
Päin seinää
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Kulman pojat
Putous-hahmoset, missä he ovat nyt? (TV film)
2011 Ella & Aleksi
2010 Kierre (studentský film)
Onnelliset läskit
Veijarit
2009 Tirkistelijät (studentský film)
2008 Henkisesti läski (studentský film)
2007 Kestomerkitsijät (studentský film)
2006 Onni von Sopanen
2004 Lasileuka (studentský film)

TV seriály

2021 Pahan väri (TV seriál)
2020 Lelumesta (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Pelastushenkilö (S02E08)
další epizody (10)
Onnela (TV seriál)
Tupaantuliaisjuhlat (S03E10)
Aallon pesula (S03E09)
Saksalaista verta (S03E08)
další epizody (6)
2019 Hillo (TV seriál)
Vihdoin mun oikea elämä alkaa (E10)
Lelumesta (TV seriál)
Vakooja (S01E10)
Puuhevonen (S01E09)
Presidentti (S01E08)
další epizody (10)
Onnela (TV seriál)
Mainos (S03E04)
Keittiöongelmia (S03E03)
Päiväkotipaikka (S03E02)
další epizody (4)
2018 Donna (TV seriál)
Malja rakkaudelle (S01E10)
Enkeli tulee liian aikaisin (S01E08)
Mestarirakastaja (S01E07)
další epizody (8)
Karppi (TV seriál)
Večírek (S01E02)
Kolmistaan (TV seriál)
Tahdon/En tahdo (S02E08)
Jääkaappi (S02E07)
Diileri (S02E06)
další epizody (10)
Onnela (TV seriál)
Häät (S02E10)
Rakas Jorma (S02E09)
Parisuhteen vuosihuolto (S02E08)
další epizody (10)
Ex-Onnelliset (TV seriál)
Rakkausisä (S02E12)
Painopistekysymys (S02E10)
Infantiilia käytöstä (S02E09)
další epizody (8)
2017 Kolmistaan (TV seriál)
Äidit kylässä (S01E08)
Kolmekymppinen (S01E07)
Ultra ja miljonääri (S01E06)
další epizody (8)
Onnela (TV seriál)
Talo, auto ja lapsi (S01E10)
Juhannustaikoja (S01E09)
Jesse (S01E08)
další epizody (10)
Downshiftaajat (TV seriál)
Kutsumattomia vieraita (S02E10)
Järkiliitto (S02E09)
Joutsenlauluvaihe (S02E08)
další epizody (10)
2016 Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu (TV seriál)
Kimmo (TV seriál)
Suosituskirje (S03E02)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Uusi alku (S01E10)
Arvovalinta (S01E07)
Pakolainen (S01E06)
další epizody (8)
Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Syke (TV seriál)
Opaskoira (S02E02)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
Sebastian (S02E02)
Sanneli (S02E01)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Sakke (S01E02)
Antti (S01E01)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Syksyn sävel (E10)
Puhu hiljaa rakkaudesta (E06)
Luvannut en ruusutarhaa (E05)
další epizody (7)
2000 Postimiehen varjo (TV seriál)
1999 Enon varjo (TV seriál)
Kuolet vain kahdesti (E06)
Kohtalon kortti (E05)
Tappajain jäljillä (E04)
další epizody (6)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Häiriötekijä - divadelní hra

TV pořady

2015 Tripla (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)

Host

TV pořady

2020 Melkein MENSA (TV pořad) - mod.
2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
Luojan kiitos! (TV pořad)
Tripla (TV pořad)
Villi kortti (TV pořad)
2014 Jussi Gaala 2014 (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky