foto

Luis Moncada

  • nar. 18.7.1977 (42 let)
    Honduras

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bright
2016 So B. It
This Is Now
2015 Street Level
The Night Is Young
2014 Sabotáž
2012 Counter Culture (TV film)
K-11
2009 Down for Life
Rychlí a zběsilí
2008 Days of Wrath
Hitting the Bricks
2004 Collateral
El padrino
Latin Dragon
Vengeance
Yard Sale

TV seriály

2019 Chyťte ho! (TV seriál)
Should Not Throw Stones (S03E07)
Tomorrow They Light Me On Fire (S03E06)
The Stick (S03E05)
další epizody (7)
2018 Queen of the South (TV seriál)
Reina De Espadas (S03E07)
El Juicio (S03E05)
La Fuerza (S03E04)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Rozmluva (S04E04)
Něco krásného (S04E03)
Dýchej (S04E02)
Poslední loď (TV seriál)
Výsadek (S05E06)
2017 Noční směna (TV seriál)
Land of the Free (S04E09)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nejlepší kámoši (S01E03)
Street Level: Behind the Scenes Featurrette (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Klik (S02E10)
Bali Hai (S02E06)
2015 Komplikace (TV seriál)
Deterioration (E09)
Relapse (E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dlouhé sbohem (S07E08)
2014 Chop Shop (TV seriál)
Gang Related (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Pontiacový bandita se vrací (S02E10)
2013 Chosen (TV seriál)
The Cavalry (S01E05)
Laskavý dotek (TV seriál)
Who's Cheatin' Who (S02E02)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Bleed Out (S05E06)
2012 Key and Peele (TV seriál)
Společná terapie (TV seriál)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Detention (E13)
Dexter (TV seriál)
Bylo, nebylo... (S06E02)
2010 Ochrana svědků (TV seriál)
Father Goes West (S03E01)
Perníkový táta (TV seriál)
Osudová minuta (S03E07)
Západ slunce (S03E06)
S.S.T. (S03E03)
další epizody (5)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Přerušený řetěz (S01E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Bílý kůň (S02E01)
Dark Blue (TV seriál)
Purity (S01E03)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Two Gangs (S01E05)
Ochrana svědků (TV seriál)
Don't Cry for Me Albuquerque (S02E15)
Pohotovost (TV seriál)
Ženáč (S15E15)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Miracle Job (S01E04)
Havárie (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Ďáblova trojka (S01E10)
Špinavý kšeft (S01E09)
Za svitu měsíce (TV seriál)
The Mortal Cure (E12)
Love Lasts Forever (E11)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Sleeping Beauty (E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Naruby (S06E03)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Lovci lidí (S02E04)
Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Good Girls Don't... (TV seriál)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky