foto

Luis Moncada

  • nar. 18.7.1977 (39 let)
    Honduras
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bright
2016 So B. It
This Is Now
2015 Street Level
The Night Is Young
2014 Sabotáž
2012 Counter Culture (TV film)
K-11
2009 Down for Life
Rychlí a zběsilí
2008 Days of Wrath
Hitting the Bricks
2004 Collateral
Latin Dragon
Padrino, El
Vengeance
Yard Sale

TV seriály

2016 Lethal Weapon (TV seriál)
Best Buds (S01E03)
Street Level: Behind the Scenes Featurrette (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Klick (S02E10)
Bali Ha'i (S02E06)
2014 Gang Related (TV seriál)
Chop Shop (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Pontiac Bandit Returns (S02E10)
2013 Chosen (TV seriál)
2012 Key and Peele (TV seriál)
Laskavý dotek (TV seriál)
Společná terapie (TV seriál)
2011 Dexter (TV seriál)
Bylo, nebylo... (S06E02)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Osudová minuta (S03E07)
Západ slunce (S03E06)
S.S.T. (S03E03)
další epizody (5)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Bílý kůň (S02E01)
Dark Blue (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Ďáblova trojka (S01E10)
Špinavý kšeft (S01E09)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Good Girls Don't... (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2013 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace