foto

Michail Žigalov

  • nar. 2.5.1942 (77 let)
    Kujbyšev (Samara), Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vurdalaki
2016 Žili-byli my
2012 Solncevorot (TV film)
2009 Para gnědych (TV film)
Semja
2007 07-j meňajet kurs
Marš Tureckogo 4: Grjaznaja istorija (TV film)
Poceluji padšich angelov
Tak ně byvajet (TV film)
2006 Bluz opadayushih listyev
2003 Marš-brosok
Začem těbě alibi? (TV film)
1996 Der letzte Kurier (TV film)
Něsut meňa koni
Čára života
1995 Volčja krov
1992 Ispověď soděržanki
Šéfka (TV film)
1991 Dom svidanij (TV film)
Verbovščik
Ztracený na Sibiři
1990 Afgánský zlom
Běs v rebro
Pochorony Stalina
1989 Bespredel
Brodjačij avtobus
Iz žizni Fjodora Kuzkina
Právo na minulosť
Psy
1988 Lapta (TV film)
Prosti nas, sad... (TV film)
1987 Dvoe na ostrove slyoz
1986 Nagradit (Posmertno)
Podsudimyj
Razmach kryljev
1983 Iz žizni načalnika ugolovnogo rozyska
Koněc babjego leta
Pristupiť k likvidacii
Zděs tvoj front
1982 Najti i obezvrediť
Rodilsja ja v Sibiri...
Vladivostok, god 1918
1981 Оленья охота
1980 Petrovka 38
1979 Únos Savoje
1977 Choču byť ministrom
V chetverg i bolshe nikogda
1972 Poslední den

TV seriály

2018 Chor (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
2015 Takaja poroda (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
2009 Oficery 2 (TV seriál)
2008 Bolšaja igra (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2006 Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Russkije amazonki (TV seriál)
2001 Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Nočnyje volki (S01E07)
1996 Jermak (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)
1987 Dni i gody Nikolaja Batygina (TV seriál)
1984 TASS je zplnomocněn prohlásit... (TV seriál)
1975 Na vsju ostavšujusja žizň... (TV seriál)

Dokumentární

2013 Lija Achedžakova. Paradoxy maleňkoj ženščiny (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace