foto

Michail Žigalov

  • nar. 2.5.1942 (78 let)
    Kujbyšev (Samara), Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zima
2017 Vurdalaki
2016 Red Dog
Žili-byli my
2012 Solncevorot (TV film)
2009 Para gnědych (TV film)
Pesn yuzhnykh morey
2007 07-j meňajet kurs
Poceluji padšich angelov
Tak ně byvajet (TV film)
2006 Bluz opadayushih listyev
2003 Marš-brosok
Začem těbě alibi? (TV film)
1996 Der letzte Kurier (TV film)
Něsut meňa koni
Čára života
1995 Volčja krov
1992 Ispověď soděržanki
Šéfka (TV film)
1991 Ztracený na Sibiři
Вербовщик
Дом свиданий (TV film)
1990 Afgánský zlom
Běs v rebro
Похороны Сталина
1989 Bespredel
Brodjačij avtobus
Právo na minulosť
Из жизни Фёдора Кузькина
Псы
1988 Lapta (TV film)
Prosti nas, sad... (TV film)
1987 Dvoe na ostrove slyoz
1986 Nagradit (Posmertno)
Podsudimyy
Razmakh krylyev
1983 Iz žizni načalnika ugolovnogo rozyska
Pristupiť k likvidacii
Zděs tvoj front
Конец бабьего лета
1982 Nayti i obezvredit
Rodilsja ja v Sibiri...
Vladivostok, god 1918
1981 Оленья охота
1980 Petrovka 38
1979 Únos Savoje
1977 Choču byť ministrom
V chetverg i bolshe nikogda
1972 Samyj poslednij děň

TV seriály

2018 Chor (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
2015 Takaja poroda (TV seriál)
2014 Silněje suďby (TV seriál)
Дом с лилиями (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
2009 Oficery 2 (TV seriál)
2008 Bolšaja igra (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Grjaznaja istorija (S04E08)
2006 Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Russkije amazonki (TV seriál)
2001 Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Nočnyje volki (S01E07)
1996 Jermak (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)
1987 Dni i gody Nikolaja Batygina (TV seriál)
1984 TASS je zplnomocněn prohlásit... (TV seriál)
1975 На всю оставшуюся жизнь (TV seriál)

Dokumentární

2013 Lija Achedžakova. Paradoxy maleňkoj ženščiny (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky