foto

Daniel Moncada

  • nar. 18.7.1977 (41 let)
    Honduras
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Family's Fury
2018 Dead End
2017 Bright
El Concursante
2016 Ve jménu krve
2015 McFarland: Útěk před chudobou
2014 Sabotáž

TV seriály

2018 K smíchu (TV seriál)
Bye, Mom! (S01E04)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Talk (S04E04)
Something Beautiful (S04E03)
Breathe (S04E02)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
TEOTWAWKI (S03E03)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Rozlitý mlíko (S01E05)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Klick (S02E10)
Bali Ha'i (S02E06)
Tým Škorpion (TV seriál)
Adaptation (S02E17)
2015 Graceland (TV seriál)
Dog Catches Car (S03E12)
The Wires (S03E11)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Restitution (S05E13)
Starvation (S05E12)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Chosen (TV seriál)
The Cavalry (S01E05)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Risk (S04E09)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
Family Recipe (S04E08)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Vidím tě (S03E08)
Osudová minuta (S03E07)
Západ slunce (S03E06)
další epizody (6)

TV pořady

2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace