foto

Daniel Moncada

  • nar. 18.7.1977 (42 let)
    Honduras

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Family's Fury
Dead End
2017 Bright
El Concursante
2016 Ve jménu krve
2015 McFarland: Útěk před chudobou
2014 Sabotáž

TV seriály

2018 K smíchu (TV seriál)
Bye, Mom! (S01E04)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Rozmluva (S04E04)
Něco krásného (S04E03)
Dýchej (S04E02)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Konec známého světa (S03E03)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Rozlitý mlíko (S01E05)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Klik (S02E10)
Bali Hai (S02E06)
Tým Škorpion (TV seriál)
Adaptation (S02E17)
2015 Graceland (TV seriál)
Dog Catches Car (S03E12)
The Wires (S03E11)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Restitution (S05E13)
Starvation (S05E12)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Chosen (TV seriál)
The Cavalry (S01E05)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Risk (S04E09)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
Family Recipe (S04E08)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Vidím tě (S03E08)
Osudová minuta (S03E07)
Západ slunce (S03E06)
další epizody (6)

Hudební videoklipy

2019 Tyga, YG, Santana - Mamacita (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky