foto

Sarah Tkotsch

  • nar. 2.2.1988 (31 let)
    Köthen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Menorca (TV film)
2011 Rookie - Fast platt (TV film)
2010 Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
Tatort - Operation Hiob (TV film)
2009 Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2008 Místo činu: Exitus (TV film)
Místo činu: Žula (TV film)
2006 Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
Místo činu: Smrt z Afriky (TV film)
2005 Místo činu: Spící kráska (TV film)
2004 Feuer in der Nacht (TV film)
Gram
Polizeiruf 110 - Dumm wie Brot (TV film)
2003 Good bye, Lenin!
2002 Spuk am Tor der Zeit

TV seriály

2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der zweite Versuch (S19E10)
Noch einmal von vorne (S19E07)
Vergiss mein nicht (S19E06)
další epizody (5)
2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frieden auf Erden (S18E42)
Tabula rasa (S18E40)
Flächenbrand (S18E39)
další epizody (26)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtswunder (S17E42)
Mit einem Paukenschlag (S17E41)
Meilensteine (S17E39)
další epizody (16)
2013 Die Abenteuer des jungen Marco Polo (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Papa Bulle (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky