foto

Jean-Henri Compère

  • nar. 1960
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Oleg
Torpedo
2018 Emma Peeters
2016 Accomplices
2015 Bílí rytíři
Léto
Zbrusu Nový zákon
2013 Chambre Double
Inspektor Richard Kemp se vrací
La Marche
2012 Detektivem nanečisto
Les Anonymes (TV film)
Přijít o rozum
2011 Pasteur, l'homme qui a vu (TV film)
2008 Le prince de ce monde
2005 Jedna krev
2003 Dédales
Les Mains froides
2000 Pourquoi se marier le jour de la fin du monde?
1999 Enfants du jour, Les (TV film)
1998 Papa est monté au ciel (TV film)
1997 Langevin : le secret (TV film)
Pantalon, Le (TV film)
1996 Camping Cosmos
Osmý den
1995 Muži a ženy mohou být spolu šťastni... (TV film)
Strážní andělé
1993 Abracadabra
Kila navíc (TV film)
1991 Toto hrdina
1990 Sirènes

TV seriály

2019 Jednotka 42 (TV seriál)
Blogomum partie 2 (S02E02)
2018 Papa ou Maman (TV seriál)
La Trêve (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (8)
2017 Transferts (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Intrusion (TV seriál)
Cacophonie (E03)
Disharmonie (E02)
Dissonances (E01)
2016 La Trêve (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 9 (S04E09)
další epizody (7)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky