foto

Elena Ballesteros

  • nar. 6.7.1981 (38 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Reverso
2011 Lo contrario al amor
2010 Propios y extraños
2007 Fermatův pokoj
Hledám tu pravou
2006 El ciclo Dreyer
2004 Un año en La Luna
2003 Augustus, první císař římský (TV film)
2002 Lugar donde estuvo el paraíso, El
2001 Clara y Elena
2000 Kasbah

TV seriály

2014 Cuéntame un cuento (TV seriál)
2010 Punta Escarlata (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2007 Familia Mata, La (TV seriál)
2006 Mesa para cinco (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Más que amigos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky