foto

Joan Blackham

  • nar. 1946
    Wolverhampton, West Midlands, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Masaryk
2015 Bitva o Sevastopol
2012 Inspektor Regan
The Knot
2006 Twisted Sisters
2005 Ve stínu matky
2001 Deník Bridget Jonesové
Konečně doma (TV film)
1997 Domácí štěstí
1995 Plant, The (TV film)
Samota pro dva
1988 Zip, The
1985 Víc než dost
1968 The Merry Widow (TV film)

TV seriály

2016 Pátý (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2014 Pán času (TV seriál)
Dark Water (S08E11)
2013 Raised by Wolves (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Trn v oku (S13E07)
2008 Honest (TV seriál)
2004 Island at War (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Babyfather (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
1996 Call Red (TV seriál)
Frontiers (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
She's Out (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
On the Up (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
Hard Cases (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Intimate Contact (TV seriál)
Small Problem, A (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Paradise Postponed (TV seriál)
1985 Home to Roost (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
Dravci (TV seriál)
Fairly Secret Army (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Sweet Sixteen (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1980 The Other 'Arf (TV seriál)
1979 To the Manor Born (TV seriál)
1977 Other One, The (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Just William (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1970 Goodies, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace