foto

Antony Alda

  • nar. 9.12.1956
    Francie
  • zem. 3.7.2009 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Životní role
1993 Killing Device
1988 Homeboy
1987 Hot Child in the City
1986 Sladká svoboda
Smart Alec
1981 Bungle Abbey (TV film)
Homeroom (TV film)
1980 Melvin a Howard
1978 Fame (TV film)
Nowhere to Run (TV film)

TV seriály

1980 M*A*S*H (TV seriál)
Pomocná ruka (S08E20)
1978 Columbo (TV seriál)
Smrt ve sklence vína (S07E02)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1997 Alan Alda - víc než sympaťák (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Životní role
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace