foto

James Adolphus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Boys on Film 4: Protect Me from What I Want

Dokumentární

2019 Cory in Brick City
2017 TIME: The Kalief Browder Story (TV seriál)
2014 Malá bílá lež

TV pořady

2019 Pětkrát rande naslepo (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Malá bílá lež
2013 Vraždy královen krásy (TV seriál)

TV pořady

2019 Pětkrát rande naslepo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky