foto

Juan Carlos Galván

  • nar. 26.1.1932
    Buenos Aires, Federální distrikt, Argentina
  • zem. 30.1.2015 (83 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Miss Bala
2010 Igualita a mi
2004 Chiche bombón
Sueños atómicos
1987 Galería del terror
1984 Todo o nada
1974 Viaje de locos, Un
1971 Santos Vega
1969 Don Segundo Sombra
El salame
Invasión
1968 Humo de Marihuana
1966 Romeo y Julieta (TV film)
1963 Fin del mundo, La
Nevinní
1960 Fin de fiesta
1958 Del cuplé al tango

TV seriály

1999 Buenos vecinos (TV seriál)
Vulnerables (TV seriál)
1996 Como pan caliente (TV seriál)
1995 Por siempre mujercitas (TV seriál)
1993 Milagros, nekonečné obzory (TV seriál)
1989 Extraña dama, La (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Mañana puede ser verdad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace