foto

Rajesh Bose

  • nar. 6.2.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Price for Freedom
2012 Nous York
2008 Zamrzlá řeka

TV seriály

2018 Quantico (TV seriál)
The Blood of Romeo (S03E05)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zpověď (S07E09)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Poslední pocta (S03E08)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Ten s bonbony (S06E09)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Route 66 (S09E05)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Fraška (S01E20)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Shattered (S11E24)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hon za diamanty (S05E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace