foto

Jae-won Lee

  • nar. 21.6.1986 (34 let)
    Tegu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Až na doraz
Hwangjereul wihayeo
2012 Cheongchun keurubeu
2011 Tikkeulmoa romaenseu
2010 Muž odnikud
2008 Kang cheoljoong : gonggongeui jeok 1-1
2007 Donggeo, dongrak
2004 Haryu insaeng

TV seriály

2019 kil-is (TV seriál)
브이아이피 (TV seriál)
2018 Hyungbuoigwa : simjangeul humchin euisadeul (TV seriál)
2017 Bimileui seob (TV seriál)
Eonteochibeul (TV seriál)
Hanyeoreumbameui chueok (TV seriál)
Tukkapseu (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Taeyangeun gadeukhee (TV seriál)
Wooriga saranghal soo iteulka (TV seriál)
2013 Ddaddeukhan mal hanmadi (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Hollilaendeu (TV seriál)
Seubjisaengtaebogoseo (TV seriál)
Uriga gyeolhonhal soo iteulkka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky