foto

Can Dündar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Arka Sokaklar (TV seriál)

Dokumentární

2008 Mustafa
2000 Köy Enstitüleri (TV film) - vyp.
1996 Aynalar (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Exil Deutschland - Abschied von der Türkei (TV film)
2008 Mustafa
2007 Lider Portreleri (TV seriál)
2006 Yetiştik Çünkü Biz (TV film)
Çalıkuşları: Notre Dame de Sion'un Çocukları (TV film)
2004 Karaoğlan: Bir Ecevit Belgeseli (TV film)
Yüzyılın Aşkları (TV seriál)
2002 Fenerbahçe (TV film)
Nazım Hikmet Belgeseli
2000 Atatürk'ün Bankası (TV film)
Köy Enstitüleri (TV film)
1999 Zaten Tiyatro Dediğin Nedir ki? (TV seriál)
İsmet Paşa (TV seriál)
1998 Yükselen Bir Deniz (TV seriál)
1996 Aynalar (TV seriál)
1994 12 Mart (TV seriál)
Gölgedekiler (TV seriál)
1993 Sarı Zeybek (TV film)
1992 Cumhuriyetin Kraliçeleri (TV seriál)
1991 Demirkırat (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2008 Mustafa
2006 Yetiştik Çünkü Biz (TV film)
Çalıkuşları: Notre Dame de Sion'un Çocukları (TV film)
2004 Karaoğlan: Bir Ecevit Belgeseli (TV film)
Yüzyılın Aşkları (TV seriál)
2002 Fenerbahçe (TV film)
Nazım Hikmet Belgeseli
2000 Atatürk'ün Bankası (TV film)
Köy Enstitüleri (TV film)
1999 Zaten Tiyatro Dediğin Nedir ki? (TV seriál)
İsmet Paşa (TV seriál)
1998 Yükselen Bir Deniz (TV seriál)
1996 Aynalar (TV seriál)
1994 12 Mart (TV seriál)
Gölgedekiler (TV seriál)
Son Ocak
1993 Sarı Zeybek (TV film)
1992 Cumhuriyetin Kraliçeleri (TV seriál)
1991 Demirkırat (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2006 Yetiştik Çünkü Biz (TV film)
Çalıkuşları: Notre Dame de Sion'un Çocukları (TV film)
2004 Karaoğlan: Bir Ecevit Belgeseli (TV film)
2002 Fenerbahçe (TV film)
Nazım Hikmet Belgeseli
2000 Atatürk'ün Bankası (TV film)
Köy Enstitüleri (TV film)
1999 Zaten Tiyatro Dediğin Nedir ki? (TV seriál)
İsmet Paşa (TV seriál)
1998 Yükselen Bir Deniz (TV seriál)
1994 12 Mart (TV seriál)
Gölgedekiler (TV seriál)
1993 Sarı Zeybek (TV film)
1992 Cumhuriyetin Kraliçeleri (TV seriál)
1991 Demirkırat (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace