foto

Can Dündar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Arka Sokaklar (TV seriál)

Dokumentární

2008 Mustafa
1996 Aynalar (TV seriál)

TV pořady

1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Exil Deutschland - Abschied von der Türkei (TV film)
2008 Mustafa
2007 Lider Portreleri (TV seriál)
2004 Nazim Hikmet
Yüzyılın Aşkları (TV seriál)
1996 Aynalar (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2008 Mustafa
2004 Yüzyılın Aşkları (TV seriál)
1996 Aynalar (TV seriál)
1994 Son Ocak

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace