foto

Denis Jevstignějev

  • nar. 29.10.1961 (58 let)
    Moskva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Láska, sex a trápení
1999 Mama
1993 Limita

Kameramanská filmografie

Filmy

1988 Sluha

Herecká filmografie

Filmy

1991 Armavir

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Mosgaz. Novoje dělo majora Čerkasova (TV seriál)
2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Salam Maskva (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Pauk (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Kuraž (TV seriál)
Palač (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2004 Karusel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky