foto

Denis Jevstignějev

  • nar. 29.10.1961 (57 let)
    Moskva, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Láska, sex a trápení
1999 Mama
1993 Limita

Kameramanská filmografie

Filmy

1988 Sluha

Herecká filmografie

Filmy

1991 Armavir

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Salam Maskva (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Pauk (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Kuraž (TV seriál)
Palač (TV seriál)
2012 Razvod (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace