foto

James Chen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Bread Factory, Part Two
Unintended
2017 American Dream
2015 Front Cover
2014 Amira & Sam
Before I Disappear
2013 Prodloužený víkend
2012 Amazing Spider-Man
Archaeology of a Woman
Watching TV with the Red Chinese
2011 Musíme si promluvit o Kevinovi
Pan Popper a jeho tučňáci
2010 Hrdina ulice
New York’ta Beş Minare
2009 Evan and Gareth Are Trying to Get Laid (TV film)

TV seriály

2018 Seven Seconds (TV seriál)
A Boy and a Bike (E10)
Witnesses for the Prosecution (E09)
Iron Fist (TV seriál)
The City's Not for Burning (S02E02)
Živí mrtví (TV seriál)
Warning Signs (S09E03)
A New Beginning (S09E01)
Wrath (S08E16)
další epizody (7)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Pohyblivý terč (S05E22)
Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
Zrůdy (S08E03)
další epizody (5)
2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Filtr (S05E08)
Živí mrtví (TV seriál)
Ranaři (S07E05)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
I, Witness (S03E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Rozvázat uzly (S06E11)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Mombasa Cartel (No. 114) (S02E06)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Drak a víla (S03E18)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Missing Pieces (S13E05)
Smoked (S12E24)
Bang (S12E22)
další epizody (7)
2010 Running Wilde (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Chinatown (S01E08)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I'm Not That Kind of Girl (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace