foto

John Karna

Biografie

Tento mladý herec se narodil v Texasu, konkrétně ve městě Houston. John je velmi společenský člověk. Miluje zvířata a ve volném čase se rád schází s přáteli a rodinou.

Jako teenager se objevil v několika nezávislých snímcích. Můžeme zmínit například roli v Bindlestiffs, Zákon a pořádek anebo Modern Family. Poté se zapsal na vysokou škole v Oklahomě. Tam po dobu dvou let studoval divadlo.

Nedlouho poté, co dosáhl plnoletosti, se přestěhoval do Los Angeles, aby mohl budovat svou kariéru. V nynější době ho tak můžeme znát jako Noaha Fostera, zapáleného fanouška hororů z úspěšného seriálu stanice MTV; Scream.

Kateřina "Kacitr" Turková

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lady Bird
2016 Sugar Mountain
2014 Probudím se zase včera
2012 Bindlestiffs

TV seriály

2021 Masters of Doom (TV seriál)
2019 Údolí rozkvětu (TV seriál)
Fatální chyba (E06)
Špatná paměť (E05)
Otázka priorit (E04)
další epizody (6)
2018 Dirty John (TV seriál)
Approachable Dreams (S01E01)
2016 Scream (TV seriál)
Halloween Special (S02E13)
When a Stranger Calls (S02E12)
Heavenly Creatures (S02E11)
další epizody (13)
Chicago Fire (TV seriál)
I Held Her Hand (S05E05)
2015 Scream (TV seriál)
Revelations (S01E10)
The Dance (S01E09)
Ghosts (S01E08)
další epizody (10)
2014 The Neighbors (TV seriál)
You've Lost That Larry Feeling (S02E15)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
V nouzi poznáš kolegu (S06E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Neviditelný (S16E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky