Reklama

Reklama

John Karna

John Karna

Biografie (1)

Tento mladý herec se narodil v Texasu, konkrétně ve městě Houston. John je velmi společenský člověk. Miluje zvířata a ve volném čase se rád schází s přáteli a rodinou. Jako teenager se objevil v několika nezávislých snímcích. Můžeme zmínit například roli v Bindlestiffs, Zákon a pořádek anebo Modern Family. Poté se zapsal na vysokou škole v Oklahomě. Tam po dobu dvou let studoval divadlo. Nedlouho poté, co dosáhl plnoletosti, se přestěhoval do Los Angeles, aby… (více)

Zajímavosti (2)

Scream (2015)

  • V 7. dílu 1. série "In the Trenches" má Noah (John Karna) na sobě tričko s potiskem Free Audrey. Tričko je velice podobné s potiskem Free Savchenko. Jednalo se o tričko na podporu a osvobození Savchenkové, ukrajinské letkyně zajaté během války na Ukrajině, kdy kauza Savchenková ve světě před odvysíláním epizody eskalovala. (Sweepy)

Scream (2015)

  • V deviatej epizóde sa Noah (John Karna) na večierku vyjadrí, že si chcel obliecť kostým Babadooka. Babadook je strašidelná postava z austrálskeho hororu, ktorý vznikol len rok pred natáčaním tohto seriálu. (Marceloo)

Galerie (35)

Reklama

Herec

Reklama

Reklama