foto

Barrie Keeffe

  • nar. 31.10.1945 (73 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Sus
1980 Dlouhý Velký pátek

TV seriály

1983 No Excuses (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace