foto

Farzana Dua Elahe

  • nar. 9.2.1990 (30 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Neviditelný důkaz (TV film)
2014 Láska na kari
2011 Everywhere and Nowhere
2010 Princ z Persie: Písky času
2007 Britz (TV film)
Saxon

TV seriály

2018 Next of Kin (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Our Girl (TV seriál)
Nigeria, Belize and Bangladesh Tours: Episode 8 (S03E12)
Nigeria, Belize and Bangladesh Tours: Episode 7 (S03E11)
Nigeria, Belize and Bangladesh Tours: Episode 6 (S03E10)
další epizody (4)
2017 Into the Badlands (TV seriál)
Opičák běží mlhou (S02E05)
2014 The Smoke (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Výbuch (S02E04)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Tajemství lásky (S03E01)
2007 The Omid Djalili Show (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky