foto

Tina Huang

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Night to Regret (TV film)
2017 Xin
2016 Maximum Ride - Experimentální děti
My Dead Boyfriend
2014 On Paper (TV film)
2011 Drive
Moje krásná učitelka
2009 Dough Boys
La Mission
2008 Hon na kance

TV seriály

2018 Arrow (TV seriál)
Brothers in Arms (S06E17)
The Thanatos Guild (S06E16)
Doppelgänger (S06E15)
další epizody (6)
2017 Skandál (TV seriál)
Watch Me (S07E01)
2016 Noční směna (TV seriál)
All In (S03E08)
Shameless (TV seriál)
Paradise Lost (S06E10)
2015 Noční směna (TV seriál)
Darkest Before Dawn (S02E14)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
The Tempest (S01E12)
2011 Záměna (TV seriál)
Dance Amongst Daggers (S01E04)
Bratři a sestry (TV seriál)
Skandál (S05E11)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Whistleblower (S06E26)
The Chump (S06E25)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Černá hodinka (S05E23)
Dr. House (TV seriál)
Balast (S06E20)
Kriminálka New York (TV seriál)
Na dovolenou (S06E23)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Nesnáze v Malé Číně (S05E13)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Childrens' Hospital (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Santa Claus (S02E11)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Xin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace