foto

Světlana Krjučkova

  • nar. 22.6.1950 (68 let)
    Kišiněv, Moldavsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 F 63.9 Chvoroba kochanňa
2012 Poklonnica
2009 Jeden a půl pokoje
Pochoronitě meňa za plintusom
2007 Jolka
O Malence
2001 Serebrjanaja svadba (TV film)
2000 Staryje kljači
1994 Confidences à un inconnu
Unaveni sluncem
1993 Ubijca
1992 Sem sorok
V toj oblasti něbes
Vinovata li ja... ?
1991 Kurica
Tma
1990 Pěrvyj etaž
Ruské impérium: Začátek 1.
1989 Eto bylo u morja...
Iskusstvo žiť v Oděsse
Kňaz Udača Andrejevič
Moj muž - inoplaněťanin
Něprikajannyj
Ono
SV. Spalnyj vagon
1988 Světlaja ličnosť
1986 Ja těbja něnavižu (TV film)
Kurýr
1985 Lovec hadů
Vyjti zamuž za kapitana
1983 Gori, gori jasno (TV film)
Hastroš
Unikum
1981 Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Pes baskervillský (TV film)
Příbuzenstvo
Tovarišč Innokentij
1980 Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Král vyděračů (TV film)
1979 Pani Marija
Vtoraja vesna
1978 Bezymjannaja zvězda (TV film)
Vyznání lásky
1977 Beda
Maminko, jsem živ
Ženitba
1976 Vsegda so mnoju
1975 Dolgije vjorsty vojny (TV film)
Staršij syn
To snad není možné!
1974 Projisšestvije (TV film)
Prémie
Vylet zaděrživajetsja (TV film)
1973 Druzja moji...

TV seriály

2013 Šerlok Cholms (TV seriál)
Sobaka Baskervil (E08)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Komandirovka v severnyj gorod (S01E20)
Epidemija (S01E19)
Opasnaja realnosť (S01E18)
další epizody (19)
Luna v zenite (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
Vospominanija o Šerloke Cholmse (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1987 Dni i gody Nikolaja Batygina (TV seriál)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace