foto

Harvey Lembeck

  • nar. 15.4.1923
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 5.1.1982 (58 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 The Gong Show Movie
1978 Mother, Juggs & Speed (TV film)
1976 Operace Blesk (TV film)
1975 It's a Bird, It's a Plane, It's Superman (TV film)
1974 There Is No 13
1973 Dublinské vraždy
1969 Hello Down There
1967 Spirit Is Willing, The
1966 Fireball 500
The Ghost in the Invisible Bikini
1965 Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen
Jak vycpat divoké bikini
Seržant Deadhead
The Wild Weird World of Dr. Goldfoot (TV film)
Velké plážové bingo
1964 Bikini Beach
Pajama Party
The Unsinkable Molly Brown
1963 Muž, o němž nic nevím
Plážová párty
1962 Pohled z mostu
1961 Když jsem naposledy viděl Archieho
Million Dollar Incident, The (TV film)
Sail a Crooked Ship
1959 Keep in Step (TV film)
1958 Kiss Me, Kate (TV film)
1956 Mezi nebem a peklem
1954 Command, The
1953 Girls in the Night
Mission Over Korea
Stalag 17
1952 Back at the Front
Finders Keepers
Just Across the Street
1951 Fourteen Hours
The Frogmen
You're in the Navy Now

TV seriály

1980 Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Big Eddie (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Hathaways (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1949 The Goldbergs (TV seriál)

Dokumentární

2008 Pioneers of Television (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1981 Lily: Sold Out (TV pořad)
1963 You Don't Say (TV pořad)
1959 Phil Silvers Pontiac Special: Keep in Step, The (TV pořad)
1952 House Party (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace