foto

Michael Boisvert

  • nar. 2.12.1973 (46 let)
    Timmins, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Life in a Year
2018 eHero
2017 Jigsaw
2016 Undercover Grandpa
2015 Pixely
2014 Corner Gas: The Movie
2012 Manželka přes internet (TV film)
2006 12 hodin života (TV film)
Peklo z hlubin Země (TV film)
Síla dopadu (TV film)
2004 Celesta ve městě (TV film)
2001 Formule!
Holka jako lusk
Lovec policajtů
Píseň pro Briana (TV film)
Žabí princ v New Yorku (TV film)
1999 If On a Winter's Night
1998 Mistress of Seduction
1995 Zákon džungle

TV seriály

2018 Impulse (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2017 Kennedyové po Camelotu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Salvation (TV seriál)
Spiknutí proti Americe (S01E13)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Chceš-li mír, chystej se na válku (S01E08)
Soukromé očko (TV seriál)
Závody (S02E01)
Dark Matter (TV seriál)
Nowhere to Go (S03E13)
2016 Degrassi: Next Class (TV seriál)
12 opic (TV seriál)
Hyena (S02E09)
Vetřelec (S02E07)
Bitten (TV seriál)
Tili Tili Bom (S03E08)
On the Brink (S03E07)
Kravaťáci (TV seriál)
Trust (S06E05)
2015 Between (TV seriál)
War (S01E06)
School's Out (S01E01)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Hemlock Diego's Policy Player's Dream Book (S02E05)
2012 Flashpoint (TV seriál)
We Take Care of Our Own (S05E08)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Costa Verde (S01E06)
2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Krev a hry (S03E07)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vetřelec (S02E02)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Obchodník s raketami (S02E15)
Queer as Folk (TV seriál)
Starting a Whole New Life (S04E03)
2003 Tarzan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky