foto

David S. Cass Sr.

  • nar. 1942
  • zem. 28.8.2020
    Woodland Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Horká půda (TV film)
1998 Těžké časy (TV film)
1993 Rio Diablo (TV film)
1973 The California Connection
1972 Enter the Devil

Producentská filmografie

Filmy

1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
1998 Těžké časy (TV film)
1975 One Block Away

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky